The darling buds of may

Net zoals mijn vriend Shakespeare kan ik wel een boom of twee in bloei appreciëren. Naast zijn liefde voor roze, ben ik ook grote fan van zijn sense of fashion! Voor de gelegenheid haalde ik dus mijn meest romantische Romeo & Juliet-geïnspireerd hemd boven en dartelde ik dramatisch onder deze prachtige kersenbloesems! Klinkt Globe Theatre-worthy, toch? Laten we deze ramble niet te ongemakkelijk maken voor iedereen hier die literatuur voor saaie oude mensen vindt. Misschien een beetje life talk?

Nu mijn afstuderen dichtbij, mijn eindexamens griezelig dichtbij en mijn scriptie-deadline angstaanjagend dichtbij komt, begint het druk te worden hier op Polienne HQ. Dit kan de reden wel eens zijn voor mijn overdreven studentengedrag de laatste tijd; hoogstwaarschijnlijk een laatste, wanhopige poging om opgroeien uit te stellen! Hoe ging dat lied van die club going up on a Tuesday alweer?

[gallery-2]

OLIVE c/o blouse ∙ BAUKJEN c/o leather leggings ∙ WHAT FOR c/o snake shoes
MONKI sunglasses ∙ REBECCA MINKOFF bag ∙ NINA RICCI bracelet ∙ CALVIN KLEIN c/o watch // Photos by Lisa M.