My new hairdo!

Last week I posted some inspiration photos of these wild kind of bangs that I fell in love with, and this week I decided to take the plunge! I booked an appointment at hair salon FlΓΈ and took my bestie with me for mental support.

And here it is: a before and after pic of my new hairdo! I’m absolutely loving it already, and I can’t wait to see it when my hair is back at its normal texture (it’s always a bit softer and fluffier when walking out of the hairdresser’s).

hair

hair1

hair2

hair3

hair4

What do you think?

 • you look like a completely different person but in a good way πŸ˜‰ can’t wait to see your new hair with some streetstyle photos πŸ™‚

  Xx Maria
  stylefax blogspot com

 • Het is helemaal anders, maar zeker mooi! Tof om eens iets anders te hebben hΓ©? Ik heb 3 weken geleden ook een frou laten knippen en ben er ook blij mee! Alleen krijg ik vaak te horen dat ik er jonger uitzie en op mijn leeftijd (19j) weet ik niet of dat nu eigenlijk goed of slecht is, haha !

  • Haha jonger is altijd goed, dat zul je binnen enkele jaren wel merken πŸ˜‰ Ik ben ook superblij!

 • Lies Van Damme

  Is er iets dat je niet staat? Zo mooi!

 • Guuurl, looking fine! x

 • Staat je heel mooi!

 • Laura Vonk

  Wauw, wat mooi! Staat je echt voltreffelijk!

 • Wauw, heel erg mooi!

 • Eleri Roberts

  SO gorgeous! May I ask where your jeans are from? x

  Eleri Roberts

 • What a stunning new do! Beautiful and very fashion-forward.

  x Sarah
  http://www.bohochiccafe.com

 • Keischoon! Staat u supergoed πŸ™‚ Hmm, nu wil ik het ook terug… Maar helaas is the hubs er niet zo’n fan van… Pff, gene smaak hΓ© πŸ˜‰

  • Pffff zeg, daar trek ik mij niks van aan hoor! (OkΓ©, just kidding, ik heb toch ook snel mijn inspiratiefoto’s getoond voordat ik naar de kapper vertrok) Maar je kan het toch wel even hebben? Groeit zo weer uit!

 • Natali

  Absolutely gorgeous new hairdo, it suits you perfectly!

  http://lartoffashion.com

 • Michelle Prochazkova

  you look like Dakota Johnson! :O I love bangs! <3

 • natalie

  wow your fringe suits you so well!

  http://anoddgirl.blogspot.com.au

 • me looooove the new hairdo! You’re looking tres tres fly πŸ™‚

  Greets Jon,

  http://www.jonthegold.com