Baerbar for breakfast

 

Hoewel ik ERG graag eet (heb je mijn Snapchat feed al eens bekeken?) schrijf ik er eigenlijk nooit over op de blog. De reden is redelijk evident: ik kan niet koken. Ik kan het echt niet. Gelukkig heb ik een fantastische vriend die een ongelooflijk talent heeft voor koken! Soms probeer ik het wel, en ondanks het feit dat het dan ook niet afschuwelijk smaakt, is koken nog niet meteen een nieuwe passie geworden. Gelukkig is mijn favoriete maaltijd van de dag het ontbijt: easy! Je zou denken dat ik wel wat vroeger op zou staan om pannenkoeken, omeletten, smoothies, avocado toasts of wafels met bessen te maken. Nope, naast het feit dat ik extreem ongetalenteerd ben op het vlak van koken, ben ik ook nog eens een ramp in prioriteiten. Ik draai me liever nog eens om ‘s ochtends dan extra vroeg opstaan en dan nog eens de afwas te moeten doen ook.

Na jàren hetzelfde ontbijt van yoghurt + granola (want lekker en makkelijk) heb ik eindelijk een alternatief gevonden om mijn ochtenden een stuk smakelijker te maken… Kennen jullie Baerbar al?

[gallery-2]

Read my English blog for the full review!